Utflykt till Molnebo

Den här tiden, när solen börjar smyga sig fram är ju bara så härlig. 

Det blev en fullspäckad söndag med trevligheter och nöjen. Vid lunch kom  mina gamla ishockeyvänner förbi hemma för att besöka oss och hälsa på våra små gobitar.

Trillingarna fick då dessutom träffa sin idol på hockeyplanen, nummer 59 i Brynäs, Sebastian Enterfeldt. 

Ja, det var faktiskt tur att Jonas som stått för den fina målningen och tapetsering här hemma också var med. För det får väl bli han som tapetserar om deras rum med Sebbe på väggarna 😉 

Med en känsla av att vi har varit inne en hel del nu på sistone bestämde vi oss sen på eftermiddagen för att ge oss iväg ut på en utflykt med mormor, morbror, moster och kusinen till vackra Molnebo. Så härligt och vilket mysigt ställe :) 

   

     

Efter en härlig dag ute i friska luften avslutade vi med en gemensam söndagsmiddag hos barnens mormor. 

Lite skönt soffhäng blev det också 😉

  

One Comment

 1. Hej,

  Hittade din blogg av en slump då jag sökte på Molnebo av nostalgiskäl.
  Min farfars syster bodde nämligen där när jag var liten. Och jag blev så nyfiken på varför ni besökte det (vet att pappas kusin sålt det för flera år sedan, men har ingen kontakt med honom tyvärr, så vet inte vad som blivit av gården), och hur det är nu. Vet du om det är det ett ’utflyktsmål’ eller någon som bor där idag?

  Ett par 70-talsbilder från Molnebo finns på min sida här om du är nyfiken:
  https://luddeolillao.com/?s=molnebo

  PS. Tyckte ditt foto på fasaden var så fin, och kul att se den (lilla) skillnaden på ca 40 år, skulle det vara okej om jag lånade den till luddeolillao.com? (Såklart med bildkälla om du vill) Och lika klart får du ju säga nej. DS.

  Tack för en nostalgitripp iaf! :)

  /O.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *