Trilogin.se tipsar och testar

  
Att vara pappa, trebarnsfar och försöka få vardagen att gå ihop gör att jag och vi får oss en massa erfarenheter och lärdomar.
Att dessutom ha en blogg ger mig också möjligheten att dela med mig av allt detta. Alla tips och alla trix som kanske kan göra någon annans vardag lite enklare.

Något jag inte alls hade räknat med, men som har blivit en biprodukt av bloggen är att vi får massa tips från er läsare och helt plötsligt blir bloggen ett forum där vi både får och delar tips och lösningar som förenklar vardagen.

Allt från de bästa gräsklipparen till vad vi kan blanda barnmaten med. Det är ju bara för roligt!

Av denna anledning så har jag också beslutat att skapa något nytt här på bloggen.
Kategorierna ”trilogin.se tipsar” och ”trilogin.se testar”  kommer att startas och här ger jag möjlighet för alla att tipsa och dela ”bra grejer” inom ämnet.

Vad sägs om graderingen 5 nappar av 5 möjliga ??

Helt ärligt så tror jag detta kommer utveckla bloggen, förenkla vår vardag och ge massa bra tips till er läsare.

Låt allas kreativitet flöda! :)

PS. Jag själv kommer att vara tydlig med om tipset eller testet trilogin.se publicerar är sponsrat eller inte.

3 Comments

  1. maria

    Kul! Om ni vill åka runt med alla kidsen och mysa med vinden i håret till sommaren kan ni testa en lastcykel! Finns massa varianter men vi har en Babboe curve e från lastcykel.se. Så rolig att cykla med tillsammans! Och alla får plats. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *