Tack för den här tiden!

Det är med blandade känslor som det här beslutet tas. 

För att förenkla vardagen ytterligare och för att få mer tid med familjen tar jag nu beslutet att stänga ner bloggen.

När det tar mer än det ger att skriva, är det enligt mig inte rätt att fortsätta. Inte rätt mot mig själv, inte rätt mot familjen och framför allt inte rätt mot er läsare.

Jag har en enormt rolig dokumentation från barnens första 15 månader i livet och jag ser verkligen fram emot den dagen jag får visa dem den. Jag är väldigt glad att jag gjorde detta! 

Jag vill tacka alla 1500-3000 läsare/dagen för att ni följt oss här på trilogin.se och delat med er av era personliga tips och trix för att effektivisera och förenkla vardagen för mig och min familj. Jag kommer inte stänga ner Instagram (och speglingen på Facebook kontot), så där kan ni fortsätta följa vår vardag.

Oj, det här blev känsligare än jag trodde ?

Puss&kram på er! Vi ses på Insta och Facebook! 

IMG_7958.JPG

9 Comments

 1. Milla

  Nej, vad tråkigt. Men jag förstår precis hur du känner, för det tar tid att uppdatera en blogg. Det har varit jättekul att följa er, se hur barnen växer och utvecklas, men också att följa resan som nybliven förälder. Du har skrivit så ärligt på nåt sätt, och det känns skönt att läsa att det är helt ok att känna att ibland är det jobbigt. Ta hand om er och lycka till med er trios och varann.

 2. All förståelse! Och blogg är aldrig viktigare än familj, dig själv, att vara I NUET och ”i verkligheten” – framför cyberrymden. Jag tror att du snart kommer att känna, ”åh så skönt”.

  Vi ses på IG och FB! :-) Allt gott!
  Hälsningar Rosita (som njuter av att göra annat än att – ständigt – tänka på och jobba med min egen, nu avslutade blogg)

 3. Jeanette

  Det har varit otroligt roligt att få följa dig och barnen i er vardag men allting har sin tid. Lycka till!

 4. ella

  Tack för fina inlägg och för att ni delat med er av roliga och jobbiga stunder. Stärker många med små barn. Pernilla har varit en fin förebild under min uppväxt och jag vill skicka en kram speciellt till henne. Ta hand om er och era små. Jag tycker du gör helt rätt. :) familjen först. /Ella

 5. Lina

  Som så många andra, inklusive mig själv, får man liksom ett par saker för mycket när jobb och dagis är i full gång. Själv har jag börjat blogga lite försiktigt igen efter några års uppehåll, så din tid kanske också kommer åter. Tack för den hör tiden!

 6. Rebecca

  Det var tråkigt att höra.. Men har full förståelse för beslutet så lycka till i framtiden och njut av den extra tiden med familjen! Vi ses på Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *