Söndag

Det ser ut att bli en härlig söndag i Gävle. 

  
Synd att gårdagens 6 rätt på V75 endast gav 54 kr vilken bara ger ett par kronor/andelen. Vi tar nya tag nästa helg ? Här ser ni rätta raden och utdelningen. 

  

Idag skall vi på 1års kalas till Pernillas kusinbarn. Det ska bli trevligt att träffa alla och framförallt se lilla eller stora Charlie. 

Tänk den dagen våra små kottar fyller 1 år. Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på de det, men det blir ju lite speciellt när de är tre. Alla måste ju få känslan av att det är hans eller hennes dag och att det är en speciell dag. Sen om man ska diskutera presenter så är inte det helt enkelt heller. Ska alla få lika saker? Om inte, ska alla få för samma summa? De kanske önskar sig olika saker som kostar olika. Vi vill ju bara att alla ska bli glada. 

Tur att vi har lite tid att fundera på det 😉

Efter kalaset har vi faktiskt en barnfri söndagkväll och måndagsmorgon  som väntar. Barnen skall vara hos mormor och om allt går som planerat så får vi lägga oss tidigt och ta en riktig sovmorgon imorgon :) Ja, jag tror faktiskt vi behöver det. 

 

Dagny och Florence redo för morgonpromenad med mamma

 

3 Comments

 1. Lisette

  Hej,
  Som trilling själv så skulle jag vilja tipsa om att när D, A och F blir äldre och eventuellt får lika paket, låt dem öppna sina presenter i olika rum. Har varit med om många gånger när mina systrar varit snabbare och öppnat sina paket och avslöjat vad det innehåller! Besvikelsen är stor när en annan inte ens har funnit tagit av pappret, känslan av överraskning och spänning inför vad det kan vara försvinner snabbt! Hahaha!

  Vi har även blivit lite extra uppskattade på en annan varsin dag på året. Så vi får en egen dag ändå. Mina systrar på sina namnsdagar och jag på mitt mellannamns namnsdag. Att få individuell uppmärksamhet är viktigt, även i vardagen. Behöver inte vara något märkvärdigt, kan ibland räcka med att bli tilltalad vid namn och inte ”trillingarna” eller i vårt fall ”tjejerna”.

  Har skrivit det förr men skriver det igen, riktigt roligt att få följa er och era barn. Ska bli spännande att få se deras utveckling och hur mycket deras personligheter kommer att skilja sig.

 2. sara

  Jag och min tvillingsyster har alltid fått saker för lika mycket pengar men eftersom vi har haft helt olika intressen så har vi fått olika saker. Däremot har vi haft ett lekrum där vi har haft pennor, Barbie och lego mm. som vi lekte tillsammans med. Vi har också blivit extra uppmärksammade på våra namnsdagar för att få en egen dag att bli firad på. Det kunde vara en tårta som man själv fick baka med mamma och det blev ju väldigt kul. Så kul att se era småttingar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *