Snart är det dags!

Nu är det dags för vinnarna av vår tävling ”Fjälläventyret” att börja göra sig redo för ett riktigt familje- och fjälläventyr! 

Bästa fjällveckan på året, påsklovsveckan vecka 13, får de åka till mitt favoritställe, bo på min favoritlodge, åka min favoritbil och dessutom får kidsen grymma vinterkläder från Maikomoja, skidskola i Tänndalen och utrustningar för hela familjen med tillhörande ski-pass för hela skidområdet. 

Jag tror faktiskt inte det kan bli bättre :)

Stort grattis familjen Norlin!  Vinnarna av Fjälläventyret 2016.

Jag vill även nämna våra grymma samarbetspartners som gjorde detta möjligt. 

Tack Markus och gänget på KOMSON, Emma och alla på Funäsfjällen, Tänndalen, tjejerna Charlotte och Madeleine på Maikomoja och Thomas och hans suveräna kollegor på Volvo och Bilbolaget i Gävle. 

Jag är stolt! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *