S Ö N D A G S T Ä V L I N G

  

S ÖN D A G S T Ä V L I N G 

Tillsammans med @miluvadesign så tävlar vi ut ett presentkort på ett värde av 250kr på www.miluva.se och en valfri höstmössa. Ytterligare tre vinner en varsin höstmössa och sen det bästa av allt, ALLA som följer @trilogin.se på Instagram får en rabattkod till ett värde av 50kr på www.miluva.se

””””””””””””””””””””””””””””””

Tävlingen är enkel, du ska:

1. Följa oss @trilogin.se på Instagram 

2. Följa @miluvadesign på Instagram

3. Tagga en eller flera vänner i tävlingsbilen som finns i flödet på @trilogin.se

””””””””””””””””””””””””””””””

Tävlingen avslutas idag, söndag 23 augusti, 2015, kl 21.00 och vinnarna, samt rabattkoden presenteras på @trilogin.se kl. 22.00 ikväll.

3 Comments

  1. Tanja

    Så ljuvliga barn, roligt när dom ska pilla på allt och stoppa i munnen ? Måste också säkra lägenheten, min pojk gillar att öppna lådor i köket haha han blev 6 månader igår. Jag ska potträna min son snart, iaf att bajsa på pottan istället för i blöjan. Mamma gjorde så med mig och mina syskon när vi var 6 månader ? Finns en bra pottstol från Baby Björn med ryggstöd. Men det blir nog dyrt med 3 st! ? Ha det fint.

  2. A

    Ett tips om de äter ersättning. Hon har nog ont i magen för att hon äter som du skrev först mellan 02-03 och sen 05. Om hon får ersättning så tätt så får bebisar ont i magen.. 4 timmar mellan måltiderna för bebisar är bäst när det är ersättning. Vi lärde oss de av vår barnmorska att om man ger de ersättning efter bara 2-3 timmar igen så är risken stor att de får ont i magen. Så vi testade på vårat barn och hon hade rätt. Han slutade att få ont i magen m.m. :) Ett tips bara, inget som säger att det är fel att ge oftare :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *