Påsk, fjällen och trav

Idag väntar en härlig påskmiddag hos svärmor/mormor! Haha, det är fräckt att säga men jäklar vad skönt det är att gå på middagar. Allt är klart och bara att njuta av att bli serverad. :) Allt som underlättar blir verkligen så värdefullt för oss. 

Idag är det en stor dag av en annan anledningen också. Jag fick äran att träffa vinnarfamiljen av Fjälläventyret. Det var så roligt att se familjen Norlin-Nilsson. Och framförallt att leverera Volvo XC90n som familjen ska få njuta av i en hel vecka i funäsfjällen. 

  
Givetvis fick barnen också en fin överraskning från Maikomoja i form av urläckra vinterkläder som de kan ”Go crazy” rejält med ute i snön utan att bli blöta.   

  

Ni kan givetvis följa familjens fjälläventyr på Instagram genom hashtaggen #fjälläventyret2016.

Vi avslutar inlägget med hästarna! Kanske får vi ett rejält påskägg idag? 

Fredagen började bra och vi lyckades hitta påsksmällen i den 3:e avdelningen. Tyvärr gick det sen inte lika bra, förutom att avslutade bra med att sätta spiken. Och det tar med oss inför dagens (söndagens) omgång på Romme!

Jag gillar Romme och har en bra känsla för den här omgången.

Systemet och spikarna: Tekno Odin känns alldeles för osäker och med tanke på galopprisken kommer jag gardera upp. Piraten tror jag kommer bjudas på ett rejält motstånd från Berg och Nahar så ingen spik där heller. Antonio Tabac har sett fin ut de senaste starterna och med ett bättre spår än sist tror jag han mår mållinjen först. Sista spiken är svår, jag läser på och knåpar på det tills strax innan start! Nu kör vi! Nu sitter den!

Här kommer länken till systemet. Bara att skrolla ner till laget Trilogi.se. 

https://tillsammans.atg.se/lagsida/21575

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *