Min stora dag!

Åren går! 

Idag blir man 28. Haha, 28 år och trebarnsfar, det tycker jag är ganska bra jobbat 😉 

Idag är det även tredje dagen på inskolningen och det går faktiskt betydligt mycket bättre än vad jag förväntade mig. Dock är den, i vanliga fall, kaxigaste av dem alla (Angcelo) mest harig och släpper gärna inte mig ur sin sikt. 

Florence har det jobbigt med en framtand som är på G, därav är hon lite mer försiktig i sin debut på förskolan, medans Dagny är helt överlycklig av att vara här. Så roligt att se! 

Som förälder är det en hel del moment som man oroar sig för på förskolan. Lämnandet är ju en sak, men sen har vi stunder som när de ska sitta vid bordet och äta själva eller hur de ska fixa äppel- och päronbitarna utan tänder ;D 

Jag börjar inse vilket grymt jobb personalen här gör och hur mycket  våra barn kommer lära sig på kort tid! Visst att det kanske är tidigt att börja vid 13 månader, men jag ångrar det inte en sekund. 

Något annat roligt är att Pernilla överraskad mig rejält i morse med en födelsedagspresent. Ett perfekt komplement till xc90:n som snart anländer. Den kommer upp på bloggen senare 😉 

  

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *