Mat, skidor, vila och lite lyx

Hur var det på den där seansen då?

Tyvärr var det ingen från andra sidan som besökte mig och jag blev faktiskt besviken. Hade kanske för stora förhoppningar om att jag skulle känna eller se något. Men men! Nu har jag försökt iallafall.

Nu har vi andra äventyr i kikaren. Imorgon drar vi, Pernilla och jag, upp till Åre för en minisemester. Det var länge sedan jag och Pernilla hade tid för oss själva. Magsjuka, krupp, tredagarsfeber och snuva har tagit på krafterna och jag vet att vi är i behov av detta lilla äventyr.
En sak som jag verkligen ser fram emot är middagen i Fäviken på Magasinet som jag hört och läst så mycket gott om. Det är ju inte heller allt för illa att ha sin stjärna i Guide Michelin :)

Bild från: http://www.ellematovin.se/faviken-magasinet-sveriges-basta-restaurang-2015/

Bild från: http://www.ellematovin.se/faviken-magasinet-sveriges-basta-restaurang-2015/

Vi kommer även spendera första natten på i Fäviken och på Magasinet vilket med all sannolikhet bara det blir en upplevelse. Att få vara ensama tillsammans, bara jag och Pernilla, visserligen med goda vänner, är så efterlängtat just nu. Jag ser till och med fram emot den 4,5 timmars långa bilresan.
Att bara sitta, prata, och kanske sova, kommer att bli en fröjd :)
Självklart får ni en recension av besöket på i Fäviken och på Magasinet. Vill ni ha en lite mer instensiv rapportering så kommer en hel del bildmaterial på @trilogin.se

På fredagen bär det av mot Åre.
Att damma av skidorna ska bli riktigt roligt. Offpisten är inbokad och jag är rejält orolig för träningsvärken som kommer komma smygandes på lördagen. Förhoppningsvis lossnar den på after-ski’n… Man kan ju inte åka till Åre och utan att ha en rejäl after-ski, även om vi har fokus på vila och återhämtning.
Vad som mer händer och sker på vår minisemester kommer upp här senare.
Ha nu en riktigt fin lill-lördag!

Bild från: http://www.copperhill.se/om-oss/bilder/

Bild från: http://www.copperhill.se/om-oss/bilder/

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *