Mat- och sovklockan

Tidsomställning. Bättre eller sämre? 

Att hela gänget vaknar vid 05.00 känns väl sådär. Även mattiderna har blivit annorlunda och i förhållande till Pernillas och mina mat- och sovrutiner så känns det här som ett steg bakåt :) 

Iofs har jag för länge sedan insett att många av de rutiner som vi sätter håller inte så länge utan får relativt fort skrotas. Nu är det nya tider och det är inte vi som sätter alla villkor. Iallafall inte till en början. 

Förhoppnings hittar vi på något bra knep som gör att barnen kan sova en stund till, vilket också gör att måltiderna hamnar på mer vanliga tider igen. 

Måste bara lägga in den här bilden från gårdagen. Så mystisk och spännande 😉 

  

2 Comments

  1. sandra

    Här är det exakt likadant med min skrutt! Ogillar starkt tidsomställningen sen jag fick barn :) dela gärna med er om ni hittar en bra ”lösning” för att få dom att sova en timme längre! Här hemma har jag inte lyckats hittils med mina försök…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *