Fredag och höstmys

Det känns i luften och framförallt syns det. 

I Gävle har hösten börjat visa sig. Faktiskt gör det inte mig inte speciellt mycket. Lite mörker, lite kyligt och definitivt mer mys! 

Det är första hösten med barnen. Nu är det inte bara vi vuxna som ska mysa här hemma. 

Här kommer lite mysiga och fina prylar som passar barnen perfekt för att få lite höst-feeling :) Prylar vi fått av farmor, gammelfarmor och gammelfaster m familj och prylar vi själva köpt.

Tuffa sneakers från Åhléns

 

Varma sköna Uggs från Åhléns

 

Det bästa är väl att få mysa runt i en mjuk skön morgonrock. Dessa från PoP

  

Vinteroveraller från KappAhl

 

Coolaste Kånken från Intersport

Sedan får vi inte glömma att det är Dagnys dag idag! Vi har bestämt att barnens namnsdagar skall vara en dag som blir speciell för dem. 

Att få något eget och få känna känslan av att det bara är min dag tror vi kommer vara viktigt för våra barn. 

Grattis Dagny på namnsdagen! 

  

Och grattis morfar Jan på 70årsdagen önskar Angcelo, Dagny, Florence och kusin Charly med sina föräldrar ❤️

6 Comments

 1. Jessica

  Bra ide med namnsdag som sin egen dag! :) Undrar bara hur ni gör med de andra två, för deras namn finns väl inte i almanackan? Väljer ni en dag bara, som ni bestämmer är deras namnsdag?

 2. trillingmamma med fyra barn

  Vi har firat våra ”trillingar” på deras namnsdagar och det är väldigt speciellt och stort, eftersom då firas de själv och inte tillsammans alla tre som på födelsedagen. I skolan fick de köpa in 3 flaggor så att de kunde ha en flagga var på sin skolbänk på födelsedagen ?

 3. Dilek

  Hej!
  Ni är en jättefin familj. Följer er resa med barnen och så spännande att se hur de utvecklas. Själv har jag en prematurflicka som kom 25 dec 2014, så det blir spännande att följa upp andra barn som nästan är lika gamla. Till min fråga. Tycker overallen var fina. Kommer ni att använda åkpåse till vintern? Kanske räcker med overallen?

  • Trilogin

   Hej! Tack!
   Vi har även åkpåsar så jag tror det beror på hur vintern blir vad vi gör. Det är ju bra med några alternativ :) lycka till med din lilla tjej och hoppas hon växer så det knakar :) ha en fin söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *