Fotosession

Gårdagen bjöd på det mesta! Skratt, gråt och kaos, men framförallt en väldigt trevlig och härlig avslutning på kvällen tillsammans med Marjo och Matti från MiLuva.
Marjo är en god vän till Pernilla som råkar vara en av ägarna till MiLuva barnkläder och de ville gärna ha en fotosession med trillsen.
Med dessa snygga barnkläder och dessutom kläder med en otroligt  bra kvalitet, så är det ett självklart val för oss att ställa upp.

Dagny var exalterad och helvild över att bli fotograferad. Hon som tidigare alltid varit så försiktig och lite blyg. Igår visade hon en helt annan sida. Hon smilade rejält inför kameran 😉

Angcelo och Florence var lite mer avvaktande, och det kanske på grund av sviter kvar från tredagarsfebern och hosta under veckan.

Det har varit en tuff tid för oss så här långt in på det nya året. Barnen sover väldigt dåligt på nätterna, vilket också ger sina effekter på humöret under dagarna. Nästan som en ond cirkel.
Jag eller Pernilla har fått suttit på nedre våningen med barnen sovandes i vagnarna, vid 05-06 tiden har vi kört skiftbyte och den ena av oss har fått gått upp och lagt sig. Tyvärr fungerar detta endast på helgerna då inget arbete eller något annat står i vägen sagen efter. Förhoppningsvis sover de bättre snart!

Imorgon har vi första dagen på förskolan. Haha, jag undrar hur det kommer gå? Med tanke på hur det såg ut i går när vi skulle fotograferas och vi jagade smitande barn överallt så har jag en känsla för att det kommer se rätt lika ut under morgondagen :)

Här kommer några bilder backstage från en härlig och rolig lördag tillsammans med MiLuva.

     
  

Vad gör man inte för att de ska stanna i bild 😉

  

Matpaus

  

Dagny reder ut trasslet på kablarna

  
            

Att fotas tas på krafterna

  

En perfekt avslutning på dagen för de vuxna :)

 
 

6 Comments

 1. Nilla

  Kan tänka mig att det inte var det lättaste att fota alla 3, men så söta är dom. Är det redan dags för förskola, varför så tidigt? Hoppas att det går bra, jag skolar just nu in 15 stycken 2 åringar på förskolan där jag jobbar, fullt upp kan jag lova :-)

  • Trilogin

   Hej Nilla!
   Anledningen till att barnen börjar på förskola nu är för att vi har varit hemma tillsammans i över ett år och det är helt enkelt slut på föräldradagar. Sedan är både jag och Pernilla två personer som behöver arbetet och stimulansen och därav är det ganska skönt att vara tillbaka på arbetet.

   Hoppas allt går bar med tvååringarna, för oss blev det en väldigt lyckad dag.

   • Nilla

    Vad kul att det blev en lyckad dag, kan tänka mig att det blev många intryck för alla 3 :-) Jodå det gick bra även för mig och alla 2 åringar, men några fick feber och fick åka hemåt igen, men det är bara att ta tag snart igen. Kan tänka mig att det måste kännas skönt för er att börja jobba igen, även om det är mysigt att vara hemma så behöver man även få vara ”bara” vuxen också. Tack förresten för en jättebra blogg, ärligt och bra skrivet precis som det är att vara förälder. Och så kul med hästarna, spelar nästan varje lördag och väntar på högvinsten nu 😉

    • Trilogin

     Ja det var faktiskt en lättnad! Så skönt att ha första dagen avklarad :) Är det sant? Vad roligt! Jag tror vi tar storvinsten snart 😉 Vi kämpar på som man brukar säga.

     Tack för de fina orden!
     Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *