Födelsedag, spänning och lite mys

Oj! Vad spännande det var igår med hästarna, det är ju så roligt!
Dock blev det endast en vinst på 1287kr för laget och halva insatsen tillbaka för deltagarna. Men spänningen var klart värd den andra halvan av insatsen igår :)

Det har varit några dagar med mycket att göra. Bl.a. har Pernilla fyllt år och som ni alla vet så blir det oftast mer att göra än man tänkt sig.
Något som blev väldigt lyckat var att grinden/staketet/buren :) vi köpte, har blivit monterad.
Den är verkligen en hjälp i vår vardag. In med alla roliga leksaker, kuddar, filtar också och barnen, sen behöver vi inte vara orolig att de gör sig illa på något eller går till något ställe där de inte skall vara. Det känns som min plikt att tipsa om denna. Så bra!

 
Igår fick vi också se ”Spectre”!
Jag älskar Bond-filmerna och hade verkligen sett fram emot att se den. Höga förväntningar fanns efter succèn ”Skyfall” och det blev precis som jag trodde. Den var bra, men inte riktigt lika bra som Skyfall!
En annan sak som var lite nytt för oss var att vi gick på föreställningen kl 15.00. Det blev lyckat och vi hann även med en mysig middag innan tröttheten slog till och vi var hemma igen i lagom tid för att inte förvandlas till pumpor och förstöra hela söndagen 😉 Haha, tänk vad allt har förändrats!

Just nu sover barnen förmiddag och jag skall sätta mig framför tv:n för att se reprisen av ”Så mycket bättre”. Härliga söndagar!

 

   

  

2 Comments

  1. ida

    Hej!

    Måste bara fråga var ni köpt staketet/grinden till barnen och vilket märke det är? Vi har trillingar på snart 5 månader så det dröjer inte länge innan vi är i samma sits;)

    Så kul att följa er och barnens utveckling för att få en liten hint om hur livet kommer se ut om 6 månader:)

    Mvh Ida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *