Händelserik febervecka

Något som man verkligen känner av med trillingar är sjukdomarna. Om de inte är sjuk samtidigt så går det runt och i princip har man sjuka barn hela tiden. Den senaste tiden har varit lite så för oss. Nu var det damernas tur, de 40-gradiga febertopparna har kommit och gått sedan i måndagskväll. Jag tycker mig se tendenser på bättring och håller tummarna för att febern håller sig borta från Angcelo den här gången.

Förutom det så är väl allt annat bara bra :) Vi går mot en härlig vår, nya projekt på gång och det är max två veckor kvar tills att vi får vår stora familjebil. Haha, det var länge sedan jag längtade så här mycket efter en bil :). 

Idag blir det en lugn lördag. Vi hade ett trevligt dop inplanerat som vi fick avboka pga tjejernas feber. Ikväll kommer några vänner till mig förbi för att kika på hästarna och äter en bit mat. Något jag har börjat förstått är att om man ska hinna umgås med vänner får man bjuda hem dem. Sen sätter man ett varsitt barn i knät på dem, men det står inte i inbjudan 😉 

På tal om hästarna så kommer länken till systemet för er som vill vara med och spela och hålla tummarna. Nu är det dags för mig att sätta 7:an! 

https://tillsammans.atg.se/lagsida/21575
img_6248.jpeg

Sen måste jag avsluta med den här stjärnan! Vår häst är har kvalat och är nu startklar. I onsdags kvalade han på Solvalla, klarade volten, loppet och uppvisningen galant!  Det här kommer bli roligt!

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *