Erfarenheter att dela

Ett av huvudsyftena med bloggen är att dela erfarenheter från vardagen och därav kanske göra din eller någon annans vardag lite enklare.

Barnen växer så det knakar. De blir mer stabila, leker bättre och sover även bättre.
Angcelo har faktiskt sovit hela natten två nätter i rad nu. Tjejerna vaknar ca två gånger under natten fortfarande och de gillar att stiga upp i 06-tiden.
Angcelo har tidigare kunnat sovit lite längre, men nu när han inte vaknar på natten så är också han redo att börja dagen vid 06.00.

Varken Pernilla eller jag är speciellt pigga vid den här tiden just nu och vi är definitivt inte jättesugna att ligga och leka med alla tre vid 06.00. Ja så pigg är de :)

Vår lösning på detta de senaste dagarna har blivit att vi stiger upp, tar en snabb kopp kaffe och sätter dem i vagnarna för att ta en promenad. Fördelarna med det här är att vi hinner vakna, komma igång på ett skönt och behagligt sätt, vi får lite motion och självklart är Angcelo, Dagny och Florence helnöjda när de sitter och grejjar med sina leksaker i vagnen eller kollar på allt spännande som svischar förbi ute i naturen. Det här tror jag definitivt blir en ny rutin!

  
Sedan måste jag också dela med mig av lite bilerfarenheter.
Jag var ut och körde lite Volvo v40 CrossCountry. Vi skulle lite senare packa och bege oss iväg för att besöka mormor. 
Vilket fall bad Pernilla mig att göra ett försök med trillingvagnen. Jag trodde aldrig det skulle gå.
Jag satte i barnstolarna, packade i trillingvagnen och väskorna med alla barnprylar i.
Hur är det möjligt? Allt går in! Kolla på det här! En Volvo v40 CC!

   
    
   
 

2 Comments

  1. Tessan

    Alltid lika roligt att läsa och följa er! Ni verkar alltid ha humöret på topp och ser det ljusa i vardagen. Man blir glad av att läsa din/er blogg? så stora era guldklimpar har blivit! Helt underbara! Tiden springer iväg?

  2. Hej! Hittade till din (er) blogg genom Instagram och började läsa. Fastnade vid det här inlägget när jag såg hur full bilen blev efter bara en vagn. Nu när mina barn är stora ångrar jag att vi inte köpte en bussliknande bil. Har sett så många som bara kör in sina vagnar i skuffen utan att fälla ihop den. Tänk va smidigt! Mitt tips ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *