En vanlig morgon

Morgonen är absolut den del av dagen som kräver flest och tydligaste rutiner. Dock är det inte alltid så lätt att följa dem. 

Jag vet inte exakt antalet upprepningar som krävs av ett barn för att det skall få in en rutin, men för en vuxen person brukar man säga 21 upprepningar om jag inte minns helt fel. Jag hoppas inte det är lika för barnen då det kommer vara helt omöjligt att lyckas få 21 morgnar att se lika ut. 

Denna morgon var det jag och farmor som bestämde då P är på arbete. Det märks när hon är borta och jag har inte riktigt samma ”flow” i mitt agerande på morgonen ;D. Med tre ettåringar krävs det lite ”flow”! 

När jag är in-charge vet man liksom aldrig vad som händer…

 

   

  

One Comment

  1. Sara

    Kan ni inte berätta lite om hur det går med dagis? Jag är så nyfiken då jag har en son som strax också börjar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *