Kaos på alla fronter

Det är svårt att sluta tänka på flyktingsituationen i världen. Så vidrigt och tråkigt!

Gällande familjen Lundin-Eriksson så har vi haft kaos denna vecka.
Vardagen kanske ibland ser ut som en dans på rosor, men den här veckan har varit allt annat än det.

Det började med att Dagny fick feber och blev snorig. Elvan under näsan var där konstant och tårarna i ögen bara rann och rann.
Någonstans inbillade jag mig att det kanske bara var hon som skulle bli dålig och att detta snart var över. OJ, SÅ FEL JAG HADE!

Bara dagen efter började Florence bli otålig och vid lunchtid var febern och snoret där.
Att ha tre små barn, varav två med feber och snor är något jag inte önskar någon.
Att ha tre med feber och snor är nog det tråkigaste jag varit med om. Och ska man prata om att testa gränserna på tålamodet så är detta den optimala prövningen. Det är tur att våra nära och kära inte är rädd för att bli smittade (fastän den däckade mormor och även farmor har fått sig en släng). Pernilla verkar vara tåligare eller så är det ”mammagenen” som gör att hon klarar det mesta. Trots nästa ingen sömn, gråtande barn och en otålig sambo så fixar hon det.

Florence ”Elvan” Lundin

 
 

Bara att konstatera att vi är ett slitet gäng!

 

Idag söndag har febern lagt sig och alla tre börjar bli piggare. Med endast snor under näsan och några få nysar knatar de runt i sina gåstolar som tidigare. Så jäkla skönt att se att de börjar bli sig själva igen.Om jag skall försöka vända detta till något positivt då.
Inte lätt!
Men jag har absolut lärt mig något av situationen vi gått igenom. Jag måste öka på mitt tålamod. Att tänja på gränserna är tufft, men lärorikt och jag vet nu hur våra barn reagerar olika på feber och en förkylning. 

Givetvis knatade förkylningen även över till mig.
Så idag blir det en lugn dag (om det nu går att ha en lugn dag med trillingar :)) i soffan, kanske en kopp kaffe ute på farstukvisten. 

Sen får vi ju inte glömma Travderbyt på Jägersro!
Det finns några andelar kvar. Skynda dig in och köp en om du vill vara med och hålla tummarna.

Igår blev det åter igen en liten slant tillbaka, med betoning på liten :) Jag är glad bara vi får något tillbaka. För snart så! 

Igår blev det 340kr per system i vinst för laget Trilogin. Detta gav 17kr/andelen tillbaka i plånboken.

Här kommer vinstraden.

3 Comments

  1. nilla

    Jättekul att vinna lite även denna gång, håller tummarna för ännu mer nästa helg :-) Ja nu börjar dessa förkylningstider igen, och såklart är det jobbigt när de små blir krassliga. Jag jobbar på en förskola här i Uppsala, och det var mer än hälften av barnen som var hemma med feber i fredags. Hoppas ni mår bättre idag, och det där med tålamodet får verkligen sig en prövning när man får barn, men som tur är så överväger allt det positiva och man glömmer fort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *