Vår helg i huvudstaden

Det var dags för Pernilla och mig att göra något roligt, umgås med vänner och framförallt få lite egentid!

Efter en tuff vecka med sjukdom och arbete beger vi oss ner mot Stockholm för att avsluta veckan med skratt och nöje.
Vi började med ett besök hos Jessica på Mixit i Sundbyberg för att fräscha upp höst-, och vintergarderoben.
Med den servicen och dessa kläder kan det bara sluta på ett sätt. Och jag kände mig som kung i den kungliga staden.
Jag tror Pernilla kvalade in som drottning också :) 

TACK Jessica och gänget på Mixit för denna start på vår helg. Här är några bilder från shoppingronden.

   
    

  
Lite lätt stressade (en halvtimme för senade, som vanligt) kommer vi till hotellet för att möte upp halva sällskapet. Nu mot Börsen och Alcazar. Vad ska man säga? Vill du ha det perfekta diskot, förfesten eller AW:n, så måste du hit. Vilket drag och de lever verkligen upp till namnet ”disco defenders”.
Jag tror inte jag behöver berätta speciellt mycket mer om kvällen. Ni vet nog hur det slutade. (Vi gick inte hem och sov!)
Jag är så glad att vi fick den här kvällen innehållande det mesta! En urladdning var precis vad trillingföräldrarna behövde;).

Lördagen blev en dag i vilans tecken, som startade med en grym hotellfrukost och avslutades med roomservice och en underhållande fotbollsmatch. Sen sov vi som två små grisar 😉 

Hösten/vintern är den klart mysigast tiden i Sthlm enligt mig. Speciellt när julen har börjat smygit sig på. Hela NK osade redan julstämning då självaste jultomten var där och fick önskelistor från alla barn. Härligt! Vi strosade runt, njöt och längtade hem till våra små kottar. 

   
    
    
   
  

Att se trillingarnas leenden när vi kliver innanför dörren får mitt hjärta att smälta. Att se deras leenden och höra deras skratt är det bästa som finns. Jag sätter Florence i mitt knä och hon visar mig att hon har lärt sig klappa händerna. 

Att ta en helg som går i ”det gamla livets”banor har varit bra för oss, men oj vad skönt det var att komma hem till barnen och ”det nya livet”.
PS. Du har väl inte glömt att tävla i Fjälläventyret?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *