En efterlängtad fredag

Vissa veckor blir bara helt galna. Allt har gått i ett, jobb, sjukdom vardagssysslor mm. Pernilla och jag har knappt pratat med varandra. 

Man älskar barnen och de är det finaste och bästa som finns i hela världen, men ibland gör de så att vardagen inte alls blir till något roligt och som man önskar. Man får ingen tid för varandra. Hur gör man då vardagen enklare och mer effektiv??

Ett beslut som vi tagit är att åter igen beställa Linas matkasse. Jag överdriver inte om jag sägar att vi i snitt spenderar fyra timmar i veckan mataffärerna. Det är fyra dyrbara timmar för oss. Att få en matkasse med tillägg på mjölk, smör, ost och fil, samt fruktkassen ska bli så skönt! Tänk att med en sådan enkel åtgärd får vi fyra timmar extra i veckan. Två till barnen och två till Pernilla och mig 😉 

Nu ska jag fortsätts njuta av fredagskvällen på soffan och imorgon har jag ett träningspass i nya gymmet inplanerat. För imorgon har vi lyxen att mormor och farmor och farfar tar barnen en stund. 

Här kommer ett par bilder från den senaste cruisingen vi gjorde.

   
 Trevlig fredagskväll! 

4 Comments

 1. sanna

  Linas matkasse underlättar en hel del för oss med, med ett barn dessutom så jag kan tänka mig hur skönt det blir för er. Får man önska sig ett inlägg om barnens vardagliga rutiner, vad ee äter och hur ni lägger upp deras kost? Har en dotter som är nästan lika gammal som era sötnosar så vore roligt att läsa.

  Många hälsningar
  Sanna från Stockholm

  • Trilogin

   Hej Sanna!
   Kanon med lite förslag på inlägg och självklart ska jag skriva om det. ? ha en fin lördagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *