En annorlunda söndag

Helgdagarna springer förbi och det är svårt att hinna med att njuta av ledigheten.
Igår var hela familjen på dopet av Noah. En liten kille på fem månader. Många vänner var där, några av dem som jag faktiskt inte träffat sedan 6-7 år tillbaka. Det var verkligen roligt och ett väldigt fint dop.
Ja, och med tanken på dop så har det varit lite av en babyboom i bekantskapskretsen det senaste året. Iofs. stod vi, rent procentuellt av en stor del av boomen, men med all säkerhet är det fler påväg, dock inte för oss ;D höhö!

Denna söndag kommer bli en annorlunda söndag.
Vi har en väldigt spännande och lite läskig sak inplanerad.
Pernilla fick förfrågan genom en vän om hon var intresserad av att vara med i en seans.
Hon frågade om jag ville följa med, lite skeptiskt men ändå väldigt nyfiket tackade jag ja.

För er som inte vet vad en seans är,

Ordet seans härstammar från det franska ordet séance vilket betyder ”sitta”, session eller sittning vilket i sin tur härstammar från det gamla franska ordet seoir som betyder att sitta.

Vid en spiritualistisk seans arbetar ett eller flera medium med att förmedla kontakt från andevärlden till person i publik eller privat. dvs Beskrivning och Bevis på dess existens och sedan Budskap i form av hälsningar, råd och filosofi m.m. (Källa: diskussionstråd på webben)

Jag har aldrig tidigare varit på något liknande och helt förutsättningslöst skall jag deltaga på detta.
Ibland får jag för mig att det kanske finns någon form av andra sida och ibland vill jag bara skratta åt det. Vilket fall ska det bli spännande och jag lovar att berätta hur det gick. Det vill säga om ingen tar med mig till andevärlden…

Avslutningsvis så måste jag visa en lite komisk sak.
Igår var det en riktig myslördag för oss här hemma och vi njöt av god mat, mello och premiären av nya Beck – Steinar. Mitt under filmen plingar det till i min Applewatch. Haha vart är tekniken påväg? 😀

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *