Barnarbete

Först vill jag bara säga att jag är så glad och tacksam till er läsare som är en stor anledning till att det är möjligt genomföra och göra det än så länge hemliga”Äventyret” verkligt.

Idag har vi varit i Uppsala för att planera och visualisera ”Äventyret”. Och därmed har också Angcelo, Dagny och Florence varit på sitt första jobbmöte :)
trilogin.se speglar vår vardag och därför tycker jag det är väldigt roligt om barnen kan vara med på saker som faktiskt berör dem. Visst blir det extra arbete, men jag försöker peppa mig själv till att anstränga mig extra för deras skull. Och tänk vad roligt att berätta om dessa stunder för dem senare och kanske till och med kunna visa ett foto från tillfället.

Jag vill också säga att genom att utmana och prova nya, annorlunda saker med barnen så känner jag att jag blir mer och mer trygg i papparolllen och saker som jag var nervös eller orolig för tidigare blir inte alls lika jobbiga. Det är faktiskt en stor anledning till att vi gör sådana här, kanske lite knepiga och galna eller åtminstone annorlunda saker med barnen.
Sen är det en bonus om man har förstående personer omkring sig :) Det blir ju lite av en cirkus och hej baberiba ibland när vi kommer.

Mötet hos Komson var bra och det är verkligen roligt att lyssna på människor som kan sin grej!
Det ska bli så roligt med ”Äventyret”.

Håll koll! Ha tålamod! Snart hittar du mer information om ”Äventyret” här på bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *