Avfärd: Destination Spanien

01.45 ringer klockan

02.45 bär det av mot Arlanda och Spanien. Så härligt med ett lite miljöombyte och ett äventyr!

Att väcka barnen mitt i natten kändes kanske inte helt optimalt för att få en lyckad flygning.

Ankomst Arlanda 04.10

 

Väl framme på Arlanda gick allt väldigt smidigt. Vi checkade in vagnar och bagage så snabbt som möjligt för att sedan kunna fokusera på barnen.
Incheckningen gick bra och jag visste  inte att det fanns lånevagnar för barnen.
Det var inget jag hade räknat med, så det var suveränt för oss!

Tänk vad mycket nytt vi lär oss av detta. Det är bara att acceptera att erfarenheten att resa med barn är lika med noll. Att vara ödmjuk inför uppgiften är ett måste och att våga fråga och behålla lugnet blir ett vinnande koncept :)

 

Lugna och fina rullar vi fram mota Gate 8.

Om vi inte har hunnit vant oss med uppmärksamheten från omgivningen så skulle vi göra det nu.
Några tittade på oss som om vi var idioter och andra som om vi var hjältar. Att människor är skeptiska och tycker vi är knäppa triggar mig. Vi ska fasen visa dem att de går utmärkt att resa med trillingar.

Och som vi visade dem!
Hela gänget somnade när planet lyfte. Jag var chockad och glad.
De höll sig i ca 2,5 timmar, sedan blev det några smågrin och det blev någon promenad i gången för att få dem lugna.
Jag kan inte begära mer från dem. Vi var världens stoltaste föräldrar!

Dörr till dörr tog resan ca 10 timmar och vi var ett slitet gäng när vi satt oss ner på verandan för att få i oss lite lunch.
Men så skönt att vara framme och vilket ställe vi kommit till. Nu ska vi njuta av varenda sekund!

 

Lek, lek och mer lek

Att vi fick barnmaten levererad till huset var ett stort PLUS på denna semester!

 

Med tre barn måste vi göra det enkelt för oss. Att beställa barnmaten från www.kit4kids.se gjorde susen. Vi slapp släpa en hel massa, vilket definitivt underlättade med fyra barn (trillingarna plus kusin Charly). Vi kommer definitivt att köra med detta även nästa gång vi ska ut och resa!

5 Comments

 1. Carianne

  Grymt bra jobbat av er! ? Gillar verkligen att ni inte låter er begränsas! Jag har många gånger blivit ifrågasatt hur vi orkar fara och flyga som vi gör med barnen – till fjällen flera ggr/vinter, flygresor osv. Jag har lovat mig själv att aldrig låta mig begränsas av pack- och logistikbestyr….även om det ibland känns som att man håller på att ta livet av sig själv innan man är iväg! ? Önskar er er riktigt trevlig resa! Kram

 2. jessica

  Blev nyfiken och hakar kanske upp mig på småsaker, men tar det bara 25 minuter från Gävle till Arlanda?
  Ha det riktigt härligt på semestern!

 3. Tessan

  Vad härligt! Vilka duktiga småttingar ni har och vad modiga ni är! Jag säger modiga för jag tycker det är modigt gjort av er, att resa iväg med tre små barn. Jag och min man ska snart resa iväg med vår son på 9 mån och då har vi bara en! Och jag är tok nervös!! Som tur så kan min man alltid lugna ner mig så allt kommer gå bra? haha (kanske lite typiskt oss kvinnor att alltid tänka det värsta tänkbara, istället för att ta det som det kommer..)? hoppas ni får en toppen semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *