8-månaders kontroll och ett partytrick av Angcelo

Dryga 8 månader har gått sedan de små kom och jag säger som jag alltid brukar säga när vi varit på kontroll. Vart tar tiden vägen?

Tyvärr kunde jag inte var med idag och faktiskt känns det som om jag missade något.
Men ibland har man inget val.

Allt det praktiska till och från BVC löste sig bra för Pernilla. Är man ensam med trillingar så krävs det en hel del planering, även för ett enkelt BVC besök.
Kontrollen gick också bra.
Alla tre har växt och de enkla testerna att följa med blicken och att greppa och stoppa i munnen fixade de :)

Vikt och längd:

Angcelo – 7620g. och 71cm lång.
Dagny – 6870g. och 67cm lång.
Florence – 7380g. och 69cm lång.

De frågade om Angcelo var väldigt aktiv.
Han är ju som en tarm :)  Med andra ord har han inte det där riktiga babyhullet på grund av sin aktivitet i vardagen. För att kompensera fick vi tips om att blanda mer smör i maten för lite extra energi och kanske även ett extra kilo.

Leklägret är etablerat hos BVC

Att se hur de växer och utvecklas är ju bara så härligt och roligt!
Kolla bara in vad Angcelo har lärt sig 😀 HAHAHA!

 

 

6 Comments

 1. Hanna

  Åh så kul att få se en liten film på A! Visst är det en häftig resa att vara med på och då har jag ett barn (15 mån) att följa. Ni har tre! Så häftigt. Har ni en skötväska till alla barnen eller har de varsin? Hur får ni med er allt? ?

  • Trilogin

   Hej Hanna, ja det är verkligen en häftig resa. Vi har en gemensam. Pernilla är en mästare på att packa enkelt oavsett om det är till oss eller till trillingarna ?

 2. ella

  Så himla roligt de verkar ha med varandra. Det är en fantastiskt fin gåva, att alltid ha varandra som syskon, i en familj och med vänner. :)

  Tack för gullig film.

  Kram från mig.

 3. Mikaela (mikaaaelaa på instagram)

  Herregud! Era är åtta månader och våra snart fem och våra killar är större än era små. Jag undrar så ofta vad det ska bli av våra ”små” killar. Bra tips med smör i maten :)

  Föresten! Hur gör ni rent praktiskt för att få med er tre stycken in på BVC? Jag känner att det nätt och jämt går med två.

  • Trilogin

   Hej Mikaela!
   Ja och senast när vi var hos våra bekanta så fick vi se ännu en 5 månaders som var rejält mycket större :)

   Gällande BVC så måste man vara två. Eller klart man kan vara själv, allt går ju men det är långt ifrån optimalt för oss eller barnen.
   Senast var min syster med och hjälpte Pernilla att bära upp en av babyskydden (det är för liten hiss för trillingvagnen upp till vårt BVC).

   Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *