6 år!

 

Kroatien och vår första semester tillsammans

För sex år sedan åkte vi iväg på denna semester. Kanske var det för att lär känna varandra bättre och bygga något för framtiden. :)

De här sex åren har varit de absolut bästa i mitt liv. När jag börjar tänka efter på vad vi gjort och hunnit med frågar jag mig själv hur det är möjligt.

Tänk om jag vetat den kvällen då vi ramlade hem tillsammans, tagna av berusningen och totalt ovetande om framtiden, att det här skulle bli mina tre barns mor. Nästan lite läskigt när man tänker tillbaka.

Pernilla och jag träffades på alla hjärtans dag för sex år sedan. Helt ovetande om ålder, värderingar och vår framtid med varandra.

Det har varit en del tuffa stunder. Dock har vi aldrig tvivlat på varandra  och oss. Människor får tycka och tänka precis vad de vill, för tillsammans är vi oslagbara och jag vet att vi en dag kommer att gör skillnad.

Tänk att vi två får gå igenom allt det här tillsammans och att vi har tre små underbara kottar där hemma som vi längtar extremt mycket efter just nu. :)

Ja, jag tror det är svårt att vara så mycket lyckligare!

Jag tror nästan det fanns en mening med att roomservicen skrev grattis till 60 år på champagneflaskan och inte till 6 år. Jag är övertygad om att vi får 60 år tillsammans 😉

2 Comments

  1. Nilla

    Grattis till er!!

    Ja tänk vad lite man vet om livet och vad som väntar. Jag var en gift småbarnsmamma som för dryga 23 år sedan gick ut för att roa mig en kväll. Plötsligt dyker han upp, killen som var flera år yngre än mig, men som totalt vände upp och ner på hela mitt liv. Vi höll kontakten och efter några månader gick det inte att stå emot längre, jag bröt upp och vi började sakta men säkert ett nytt liv tillsammans. Vi gifte oss för ett år sen, och jag är fortfarande lika kär i min fina man. Jag är helt övertygad om att ni är som gjorda för varann, och även om det kommer hinder längs vägen så fixar ni det. Ha en fin alla <3:ans dag!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *